Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier
(+34) 965837785
Ferienhäuser Vakantiehuizen Villas location de vacances Alquiler de vacaciones дома отдыха

Appartementen en villa's met privé zwembad

>

Calpe is een van de meest geschikte steden voor het toerisme in de regio Valencia, heeft een fantastisch hoeken en bezienswaardigheden, zoals de Peñón de Ifach.. Calpe is gegroeid aan beide zijden van de grote rots, het symbool van de Costa Blanca. 

Veel bezoekers kiezen Calpe ,aandezien dat  sinds de jaaren  30 behoud de kwaliteit van  zijn  zandstranden en schoone water. Maar Calpe is veel meer dan zon en zand, ontdek met ons alles wat Calpe te bieden heeft.

NATUURGEBIEDEN

Laat u verrassen door de natuur.

Calpe biedt verschillende natuurlijke omgeving om te wandelen, ontspannen of genieten van het observeren naar de flora en fauna.

Het fascinerende contrast tussen zee en berg bereikt zijn maximale expressie in de Peñón van Ifach, maar er zijn ook andere hoeken met een overweldigende schoonheid.


MUSEA

Ontdek de verschillende musea gelegen in de oude stad van Calpe.
MONUMENTEN

In Calpe kunt u sporen van verschillende beschavingen  zien in de gehele tijdens het wandelen  langs  de typische vissers straten De traditie wordt gecombineerd met creativiteit in een unieke omgeving, waar de monumenten zijn de  grote schatten, klaar ontdekt te worden,


NAUTISCHE TOERISME

De geografische ligging en een fantastisch microklimaat maken mogelijk te genieten van vele verschillende sporten, zoals zeilen, duiken, roeien ...


FAMILY TOERISME

Rustig en veilig, Calpe is een bestemming die naast het hebben van een schone en onderhoden stranden, biedt een voetgangersgebied, musea en pleinen, samen met een breed scala van parken en tuinen.


DE VISMARKT EN DE VISAFSLAG

De geschiedenis van Calpe is gekoppeld aan de zee en aan  de visserij, de belangrijkste inkomstenbron voor veel families.


GASTRONOMIE

De gastronomie van Calpe is vooral gebaseerd op de typische  visgerechten  uit de baai . La llauna en Arròs van Senyoret, zijn typische gerechten van Calp.

Calperent
Castellon 4,Edificio Turis 03710 Calpe, Alicante, Spain
Tel: +34 965837785
Fax: (+34) 965839759
www.vakantiehuizen-calpe.nl
Social Media
Mis nooit onze aanbiedingen
Online Booking System Powered by i-rent.net