Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier
(+34) 965837785
Ferienhäuser Vakantiehuizen Villas location de vacances Alquiler de vacaciones дома отдыха

Appartementen en villa's met privé zwembad

>

Stranden en baaien

Calpe heeft een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 18ºC, waardoor ons maakt een ideale  bestemming om van zon en de zee te genieten. Calpe heeft 13 km. van de kustlijn voor bezoekers om uit te kiezen eindeloze stranden van fijn goudkleurig zand, waar men kan ontspannen wandelen, ideaal om je de tijd te doen vergeten, om te duiken, te vissen  sporten en van zee-activiteiten genieten en waar een grote hoeveelheid diensten ter beschikking staan.

Playa de Levante of La Fossa

Is een familia strand met fijne gouden zand en heldere water, dat alle comfort biedt om en onvergetelijke dag  door te brengen op het strand. Tijdens het zomerseizoen wordt er in een bepaalde zone , speciale faciliteiten aangeboden voor de toegang naar het strand voor personen met beperkte mobiliteit te vergemakkelijken.

Grenzend aan het  strand is de promenade waar men een groot aantal restaurants, ijssalons, bars en allerlei type van winkels  kan vinden.

Playa Arenal-Bol

Ten zuiden van Ifach en langs de promenade Infanta Elena, Het Arena –Bol strand strekt zich over  meer dan 1 km uit met fijn zand en doorschijnend  water. Tijdens de zomenmaanden biedt het strand diverse diensten om de toegang tot baden mogelijk te maken voor personen met beperkte mobiliteit

Playa Cantal Roig

Dit kleine en kalme strand ligt naast de vissershaven van Calpe en de Peñon de Ifach en  is ideaal voor  kinderen. Vanaf het strand kunt u de aankomst van de boten naar de haven bewonderen, visveiling beleven of van de lokale gastronomie proeven  in  de restaurants in de buurt.

Playa Puerto Blanco

Een klein strandje met keien en zand, ligt ten noorden van de sporthaven Puerto Blanco. Dit strand heeft een belangrijk duikcentrum dat duikuitstappen organiseert.

Cala El Collao of Racó del Corb

Ligt in een unieke natuurlijke omgeving in het zuiden van Calpe. Slechts per boot bereikbaar. Aanbevolen voor duik- en vissport.

 


Cala Gasparet

Toegang via zee is de enige manier om deze rustige baai van grind en keien te bereiken. Geschikt om te duiken en te vissen.

Cala Les Urques

Baai in het zuiden van de kust nabij de sporthaven Puerto Blanco. Deze baai is slechts via deze sporthaven te bereiken.

Cala La Manzanera

Cala semi-stedelijke van zand en grind, gelegen  naast de karakteristieke gebouwen van de architect  Ricardo Bofill.

Cala Morelló

Kleine baai met fijn zand gelegen aan het wandelpad “Infanta Elena”, die zijn naam dankt aan de nabij gelegen Torre del Moli of del MOrello ( XIX de eeuw). Wat ook opvalt is de aanwezigheid van de vindplaats gekend als de Banos de la Reina, een geheel van structuren uit de romeinse eeuw.

Cala el Racó

Kleine grindbaai ten noorden van de haven en gelegen aan de voet van de Penon de Ifach. Vanaf hier begint de ecologische Route “Princesa de Arturias”. Geschikt voor de duik-en de vissport.

Cala del Penyal

Deze kleine baai met natuurlijke heldere wateren is ideaal voor de duiksport, de visvangst en om uw bootje daar te verankeren en te ontspannen. Een stille plaats waar de natuur de hoofdrol speelt.

Cala Calalga

Gelegen aan het einde van de boulevard Infanta Cristina, dit is een kleine inham van zand en rotsen.

Cala del Mallorquí

Is een kleine baai met helder water tussen de haven van “Les Bassetes” en de baai van Calalga. Wordt bereikt via enkele trappen vanaf het padje “Voramar”.

Cala de Les Bassetes

Stille baai aan de jachthaven “Bassetes” geschikt voor de duik-en vissport. Van hieruit aanschouwt men een bijzonder perspectief van de Penon de Ifach.

Calperent
Castellon 4,Edificio Turis 03710 Calpe, Alicante, Spain
Tel: +34 965837785
Fax: (+34) 965839759
www.vakantiehuizen-calpe.nl
Social Media
Mis nooit onze aanbiedingen
Online Booking System Powered by i-rent.net