Vakantiehuizen met zwembad

Gedetailleerde informatie over gegevensbescherming

 

1.     Verantwoordelijk voor

 1.1.  Verantwoordelijk voor de behandeling:

ALQUILERES IFACH, S.L. (hierna “ALQUILERES IFACH”)

CIF: B53257564

Adres: calle Castellón 4, Edificio Turis, bajo, 03710 de Calpe (Alicante)

Telefoon: 965 837 785

E-mail: alquileres@grupoturis.com

 

1.2.  Gegevens bescherming gemachtigde (DPD):

Op de veronderstelling dat de ALQUILERES IFACH designe een DPD later, op het tijdstip van de aanwijzing van hetzelfde, (telefoon en e-mail) zullen de DPD gegevens worden gepubliceerd op de website.

 

2.     Doel van de behandeling

Uw gegevens kunnen worden gebruikt om:

- Verwerk uw verzoek.

- Het verzenden van reclame voor onze producten en diensten en Kerstmis of soortgelijke gefeliciteerd door alle middelen, met inbegrip van elektronische.

 

3.     Legitimatie

De rechtsgrond voor de verwerking van hun gegevens is het beheer van een verzoek aan de orde gesteld door u, de legitimiteit van commerciële communicatie met betrekking tot onze producten en diensten, is gebaseerd op de toestemming die wij hebben gesteld voor deze doeleinden.

Alle gevraagde op het formulier gegevens moeten worden ingevuld, zo niet aangegeven hen, ALQUILERES IFACH kunnen niet voldoen aan uw verzoek.

Weigering of intrekking van de toestemming voor de reclame van leveringen afhankelijk in ieder geval van het beheer van uw toepassing, op voorwaarde dat u ons uw toestemming heeft gegeven voor de verwerking van het verzoek.

 

4.     De gegevens bewaren termijnen/criteria

Uw persoonsgegevens zullen worden bewaard terwijl uw vraag/verzoek wordt verwerkt, en voor het toezenden van reclame, terwijl de toestemming niet ingetrokken voor dit doel, in welk geval, gegevens worden verwijderd, begrip van onderdrukking als het blokkeren van hen, in Dus, de geblokkeerde gegevens worden uitsluitend beschikbaar voor de rechter, het parket of andere bevoegde overheidsinstanties, met name van de gegevensbeschermingsautoriteiten, voor de eis van de potentiële verplichtingen behandeling en ter beperking van de dezelfde periode.

 

5.     Ontvangers

Hij is naar verwachting niet uitvoeren van de mededeling van gegevens aan derden, tenzij wettelijk verplicht.

Naar verwachting zal de internationale doorgifte van uw gegevens naar de eigenaar van de boeking website, Tripadvisor Inc, met hoofdkantoor in 400, 1st Avenue Needham - MA 02494 USA, voor het enige doel van de dienstverrichting van reservering uitvoeren. In deze zin, verhuur ALQUILERES IFACH, S.L., zorgt ervoor dat deze entiteit wordt bijgewerkt en de persoonlijke gegevens beschermingsmaatregelen die zijn vastgesteld in de huidige Spaanse wetgeving voldoet.

 

6.     Rechten

6.1.   Uitoefening van rechten: Indien gewenst de rechten uit te oefenen die van toegang, rectificatie, verwijdering, draagbaarheid van uw gegevens, zo goed als de beperking of zich verzetten tegen de verwerking, gelieve vooruit een brief aan ALQUILERES IFACH, naar het adres aangegeven boven, of de mail e alquileres@grupoturis.com gegevensbescherming, de referentie van de klant, een kopie van uw identiteitskaart of document roepnaam gelijkwaardige verbonden.

6.2.  Recht tot intrekking van de toestemming: U kan op elk gewenst moment de toestemming intrekken voor de verwerking van uw gegevens door middel van een brief aan ALQUILERES IFACH naar bovenvermeld adres of door e-mail alquileres@grupoturis.com, met de referentie Bescherming van gegevens klanten, een kopie van uw identiteitskaart of gelijkwaardige identificatie, zonder deze intrekking van de toestemming voor de intrekking toestemming gebaseerde behandeling verbonden.

6.3.  Vordering: In ieder geval, kan, u als je begrijpt dat hun rechten zijn geschonden, een schadeclaim in bij het Agentschap Spaanse gegevensbescherming, wonende op calle Jorge Juan 6, 28001 Madrid, telefoon 901 100 099, en de website www.agpd.es


Calperent