Vakantiehuizen met zwembad

Grupo Turis is een bedrijf gevestigd te Calpe, opgericht op 1998 en gespecialiseerd in de toeristische verhuur van appartementen en villa's gelegen aan de zee in Calpe en langs de hele Costa Blanca.

Met ruim 20 jaar ervaring in de toeristenbranche staat ons team altijd voor u klaar om u vóór, tijdens en ná uw verblijf te adviseren en te helpen om een onvergetelijke vakantie te garanderen.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Daarom werken we voortdurend aan het verbeteren van onze diensten en zoeken we voortdurend naar nieuwe oplossingen om aan de behoeften van onze gasten te voldoen.

Bij Grupo Turis geloven we in het belang van het opbouwen van een duurzame en vertrouwensvolle relatie met onze klanten. Daarom zetten we ons volledig in om elk verblijf uniek te maken, zodat onze klanten ons jaar na jaar met vertrouwen blijven kiezen.

Word lid van onze familie en ervaar de schoonheid van de Costa Blanca met Grupo Turis!


MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Ons reserveringsteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en adviseert u graag over de beste accommodatie-opties die perfect aansluiten bij uw wensen.

Ons onderhouds- en schoonmaakteam zorgt ervoor dat uw accommodatie bij aankomst piekfijn in orde is, tot in het kleinste detail.
Waar vind u ons

GRUPO TURIS

C/ Castellón de la Plana, nº 4; 

Edf. Turis - bajo 

Calpe - 03710 (Alicante) 

Telf. (0034) 96 583 77 85 

Whatsapp (0034) 610 204 860  

alquileres@grupoturis.com


Calperent